gittigidiyor

Karşınızda Çizikleri Onaran Telefon Kılıfı

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Akıllı telefonlar için geliştirilen teknolojiler, bazen yok artık dedirtiyor. İşte onlardan biri diyebileceğimiz, kendini onaran ekran filmi ve ekran filminin fiyatı.

innerexile-1445936949.png
Teknoloji dünyası genellikle hayatın her alanını etkiliyor olsa da, son yıllarda geliştirilen yeni teknolojilerin pek çoğu mobil cihazlar üzerine. Onlardan biri de çizikleri kendi kendine onaran yüzeyler. İlk olarak LG G Flex ailesinin arka kapağında gördüğümüz kendini onarma teknolojisi, bugün de bir Innerexile telefon kılıfı olarak karşımızda.
Kendini onaran telefon kılıfı Innerexile satışa sunuldu

Şimdilik sadece iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modelleri için geliştirilmiş olan kendini onaran yüzey teknolojisi, içerisinde barınan mikro kapsüller ile çizikleri 1 saniyede onarabiliyor. Tabii bu onarım süresinin çiziğin boyutuna göre değiştiği çok açık.
Aşırı sıcak ya da soğuk ortamlarda kendini onaramadığı belirtilen telefon kılıfının, kendini onardığı videoyu aşağıda görebilirsiniz.
Youtube Kanalımıza Abone Olun



Amazon'da iPhone 6s ve iPhone 6 için 24 Dolar, iPhone 6s Plus ve iPhone 6s Plus için 26 Dolar ile satın alınabilen kendini onaran telefon kılıfının ilerde her türlü hava koşulunda çalışacak şekilde gelişeceğini tahmin ediyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst