gittigidiyor

Kaspersky Security TechnicalPreview v13.0.0.3107 2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
O0RsM.png


Kaspersky Internet Security Technical Preview 13.0.0.3107 [x86 - x64 ]

Kaspersky Internet Security 2013 ? PC güvenlik sisteminin belkemiği, IT geniş bir yelpazedeki tehditlere karşı koruma sunuyor. Kaspersky Internet Security 2013 bilgisayarınızı korumak için gerekli temel araçları sağlar.

Kaspersky Internet Security 2013 ? sizin ve aileniz için sorunsuz bilgisayar ortamı sağlar-bir-arada güvenlik çözümü. Kaspersky Internet Security 2013 size güvenli bir Internet deneyimi için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Kaspersky Internet Security 13.0 ? Kişisel bilgisayar, çok katmanlı koruma için tasarlanmıştır Kaspersky Labs ürünleri, yeni bir çizgi vardır. Bu ürün teknik yeterliliklerinin bağımsız kullanıcı maksimum koruma düzeyi için teknolojilerin çeşitli dayanmaktadır içi koruma parçaları, dayanmaktadır. Bu ürün ile ortaklaşa Kaspersky Labs ve diğer şirketler tarafından geliştirilen çeşitli teknolojileri kullanır; onları bir parçası online servisleri üzerinden uygulanmaktadır. Ev ve ev ofis için Ürünlerimiz özellikle virüsler, solucanlar ve diğer kötü niyetli programlara yanı sıra, hacker saldırıları, spam ve casus yazılımlara karşı sorunsuz ve kaliteli koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır


Antivirüs
Casus yazılımlara karşı koruma
Anti-Phishing
Web filtre
Uygulama Kontrolü
Güvenli Çevre
Güvenlik Duvarı
Sanal Klavye
Ebeveyn Kontrolü
Rootkit karşı koruma
Anti-Spam
Anti-Banner
Acil Onarım Disketi
Desktop gadget

.: Kurulum Notları :.

# 91 Gün Boyunca Yasal Lisansla Kullanabilirsiniz. O Zamana Kadar Full Sürüm Çıkacaktır Zaten.
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz?


Boyut:193-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: zuma
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 xp vista 32x64bit

gQ3DO.gif

Security Technical-2012

(((Alternatif)))

Security Technical-2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst