gittigidiyor

Kendini bilmez Fenerbahçeli taraftarlar GS Store'u yağmaladı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
28 Nisan 2014 Pazartesi

Şampiyonluğu kutlayan bir grup Fenerbahçeli taraftar, Bağdat Caddesi'nde yer alan GS Store'u yağmaladı.

W21LBQ.jpg

Çaykur Rizespor maçı sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de kutlamalar başladı. Taraftarlar, Şükrü Saracoğlu Stadı, Bağdat Caddesi ve Samandıra'da şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Ancak Bağdat Caddesi'nde bir grup Fenerbahçe taraftarı, burada bulunan GS Store'un kepenklerini kırıp, mağazaya girdikten sonra, burada bulunan ürünleri yağmaladıkları görüldü. Ayrıca yağmalanan ürünler bir yerde toplanarak yakıldı. Sosyal medyada yağmalanan GS Store'un fotoğrafları dolaşmaya başladı.



BÜYÜK HASAR

Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk kutlamaları sırasında bir grubun Bağdat Caddesi'nde bulunan GS Store'a yaptığı saldırının ardından mağazada büyük maddi hasar oluştu.

Sarı-kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerinin satışını gerçekleştiren Erenköy'deki mağazanın kepengini kırarak içeriye girenler, malzemeleri tek tek dışarıya çıkararak yaktı.

Mağazanın içerisinde de büyük maddi hasar oluşurken, GS Store tanınmayacak hale getirildi. İşletmenin yazar kasası da yakılan demirbaşlar arasında bulunurken, saldırı sırasında içerisindeki paraların da alındığı öğrenildi.

Sabah mağazanın yanından geçen vatandaşlar saldırının ardından oluşan görüntüye tepkilerini dile getirdiler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst