gittigidiyor

Keylogger Koruma Yazılımı

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
unbenanntdnb.jpg

Oxynger KeyShield 1.0.3 | 1.12 MB
(Keylogger Koruma Yazılımı)

Oxynger KeyShield şifre, kredi kartı numarası, online bankacılık bilgileri gibi size özel verileri, keylogger programlarına yakalanmadan kullanabilmeniz için özel olarak geliştirilmiş güvenli bir sanal klavye yazılımıdır.

Ekran kaydı, fare hareketleri, pano geçmişi, tuş geçmişi ve tuş vuruşlarını tamaman korumaktadır. Bu sayede şifrelerinizi çalmak için geliştirilen spyware, truva atı ve keylogger gibi zararlı yazılımlara karşı sisteminiz etkin bir korumaya sahip olur.Özellikle şifre kırma ve çevrimiçi finansal hırsızlık için kullanılan en temel programların keyloggerlar olduğunu düşündüğünüz zaman, Oxynger KeyShield gibi klavyeniz aracılığıyla yaptığınız işlemleri koruyan bir güvenlik yazılımını kullanmanızda fayda vardır.

Programın güzel özelliklerinden birisi de ekran kaydını engellemesidir. Birçok modern keylogger sanal klavyeler kullanılarak yapılan işlemleri görüntüleyebilmek için ekran görüntüleri almaktadır. Böylece Oxynger KeyShield bu sorununda önüne geçiyor ve kullanıcılara güvenli bir sanal klavye sunuyor.

??????? ???? Oxynger.KeyShield.1.0.3.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst