gittigidiyor

Leica X-U Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Leica X-U Fotoğraf Makinesi Duyuruldu

Dünyanın en ünlü fotoğraf makinesi üreticilerinden Lecia, X-U isimli fotoğraf makinesini tanıttı


leica-x-u-fotograf-makinesi-tanitildi.jpg

Dünyanın en ünlü fotoğraf makinesi üreticilerinden Leica, X-U isimli fotoğraf makinesini tanıttı. Ultra dayanıklı yapıya sahip olan fotoğraf makinesi ortalama teknik özelliklere ve yüksek bir fiyat etiketine sahip.
1453329243_leica-x-u-2.jpg

Özellikle üst düzey malzeme kalitesi ve yüksek fiyatlarıyla bilinen Leica'nın X-U adını verdiği ultra dayanıklı fotoğraf makinesi, tasarım hatlarında Leica'nın klasik çizgilerini taşıyor. Suya,toza ve darbeye karşı dayanıklı olan fotoğraf makinesi, suyun altında 15 metre derinliğe kadar kullanılabilecek.
1453329415_leica-x-u-3.jpg


16 MP çözünürlüklü APS-C sensöre sahip olan Leica X-U modelinde 3 inç boyutlu LCD ekran yer alıyor. Lens tarafında ise 23 mm fokal uzunluğa sahip, f/1.7 diyafram açıklığı sunan sabit lensin yer aldığını görmekteyiz. Cihazın arka yüzü ise alışılmış kompakt fotoğraf makinelerini andırıyor.
1453329860_leica-x-u-5.jpg

30 FPS oranında 1080p ve 720p video çekebilen kamera, 12500 ISO değerine kadar ulaşabiliyor. Cihazın üst kısmında da çekim modlarına ek olarak enstantene ve diyafram ayarları mevcut. Önümüzdeki ay satışa çıkacak olan Leica X-U modelinin satış fiyatı ise 2950$ olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst