gittigidiyor

Lenovo P70

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefon pazarının “renkli” markalarından Lenovo, Android işletim sistemli yeni modeli P70‘te 4000 mAh batarya sunuyor. Lenovo P70, ayrıca 899 TL fiyatı ile kullanıcıların satın almakta zorlanmayacağı bir model olarak da ön plana çıkıyor. Telefonda yer verilen 4000 mAh kapasitedeki batarya, telefonun 46 saat boyunca aralıksız konuşma yapabilmesini ve 47 saat boyunca müzik çalmasını sağlayabiliyor. Biz bu değeri iki gün olarak da tanımlayabiliriz. Telefonun batarya konusunda öne çıkan özelliklerinden bir diğeri de son günlerin olmazsa olmazlarından hızlı şarj. Lenovo P70‘i sadece 15 dakika kadar şarj ederek 3 saatlik bir konuşma süresi sağlayacak kadar batarya doluluğu elde edebilirsiniz. Öte yandan telefonda USB OTG özelliği var. Yeni Lenovo P70‘in bataryası ile başka bir telefonu veya teknolojik cihazı da şarj edebilmek mümkün. Sekiz çekirdekli bir işlemciye sahip olan telefonda 2 GB bellek bulunuyor. Micro SD kartlar kullanılabiliyor. Kamera değerleri ise bu seviyede alışkın olduğumuz 5.0 MP ön ve 13.0 MP arka şeklinde.

+PhtoYFwqrAAAAAElFTkSuQmCC





 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst