gittigidiyor

Lenovo, taşınabilir modemini tanıttı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
lenovo-tasinabilir-modemini-tanitti.webp




shiftdelete in haberine göre...
Popüler teknoloji markaları arasında yer alan Lenovo, ürün yelpazesini yeni bir taşınabilir modemle genişletme kararı aldı. Bir süredir tanıttığı ürünlerle sık sık gündeme gelmeye devam eden Lenovo, Legion 4G LTE olarak isimlendirdiği uygun fiyatlı bir taşınabilir 4G modem tanıttı. Birden fazla cihaza aynı anda yüksek hızlı internet bağlantısı sunabilen cihaz, internet hediyesiyle birlikte geliyor. İşte detaylar

Lenovo Legion 4G LTE, son derece avantajlı bir satış fiyatıyla piyasadaki yerini alıyor!​

Küçük ve hafif yapısıyla istenilen her yere kolaylıkla taşınabilecek şekilde üretilen Legion 4G LTE, hem kullanım hem de maliyet tarafında son derece avantajlı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Aynı anda 10 cihaza birden 50 mbps’lik bir hız deneyimi yaşatabilen teknoloji harikası, 1500 GB’lik veri akışına olanak sağlayan 2 aylık bir internet hediyesiyle birlikte kullanıcıyla buluşturuluyor.,

4G

Lenovo’nun geliştirildiği yeni 4G modem, elverişli yapısı ve makul satış fiyatıyla genel bir kullanıcı kitlesine hitap edebiliyor. Öğrencilerin, sık sık seyahat eden çalışanların ve hatta küçük işletmelerin bile günlük kullanımında etkili bir performans sunabilen bu cihaz, 149 yuanlık bir satış fiyatıyla piyasaya sürüldü. Yaklaşık 20 dolara eşdeğer olan bu fiyat, günümüz koşullarında son derece avantajlı olarak değerlendirilebiliyor.


Hadi bakalım Türkiye de kaç liradan satışa çıkacak...?
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,191
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
İnternet hediyesi sanırım yalnız Çin Halk Cumhuriyeti için geçerli.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst