gittigidiyor

Lenovo’dan Kaliteli Projeksiyon

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Lenovo’dan Kaliteli Projeksiyon

Herkes için farklı ihtiyaca ve kullanım şekline uyun olarak üretilen Lenovo firması ürünleriyle birlikte teknoloji alanında kendisini hissettirmeye devam ediyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
lenovo-dan-kaliteli-projeksiyon.png
screenshot_19.png

Herkes için farklı ihtiyaca ve kullanım şekline uyun olarak üretilen Lenovo firması ürünleriyle birlikte teknoloji alanında kendisini hissettirmeye devam ediyor. Hantal boyutları ile birlikte ofis sınırları içerisinde kalan projektörleri küçülterek cep boyutuna getiren firma, Hayatımıza yeni bir teknoloji katıyor.

Lenovo’nun ürün portföyüne katmış olduğu ilk projektörlü tablet beraberinde cep projektörü, Eğlenceyi sunmayı seven kullanıcılar için büyük ekranları hedefliyor. Yaklaşık olarak 13” bir ekran ile dikkat çekmeyi başaran Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, QHD ekran görüntü kalitesiyle beraberinde oldukça kaliteli bir deneyim sunuyor. Cihaz içerisinde yer alan özelliklerin arasında istenildi zaman görüntü yaklaşık olarak 50”’e kadar yükseltilebiliyor. Aynı zamanda oldukça kaliteli bir ses sistemi ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Dünya genelinde subwoofer olarak kategori içerisinde ilk tablet olmayı başaran Yoga Tablet 2 Pro, Kullanıcıların neredeyse “Ev Sineması” deneyimini sunuyor. Üzerinde yer alan projektörü sayesinde tableti oldukça eğlenceli bir hale getiriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst