gittigidiyor

LG G5 Türkiye lansmanı açıklandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
LG’nin yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefonun Türkiye lansman tarihi açıklandı.
lg_g5_ocg_620x280-1.jpg

Büyük rekabetlere sahne olan akıllı telefon pazarında geçtiğimiz pazar günü büyük bir hareketlilik yaşandı. 21 Şubat Pazar günü Mobil Dünya Kongresi, MWC 20116 kapsamında İspanya’nın Barcelona şehrinde etkinlik düzenlendi ve bu kapsamda bir çok firma yeni teknolojiye sahip cihazlarını gün yüzüne çıkardı.

lg-g5-istanbul-etkinlik.jpg

Güney Kore’nin güçlü ismi LG’de bu etkinlikte boy gösteren firmalar arasında yerini aldı. Her yıl yeni bir amiral gemisi sunan firma bu yıl için gecikmeden yeni amiral gemisini duyurdu. LG firması düzenlenen etkinlik kapsamında yeni amiral gemisi LG G5’i gün yüzüne çıkardı. Dünyanın bir çok pazarında kullanıcı beğenisine sunulacak olan LG G5, ülkemizde de satışa sunulacak. LG G5’in Türkiye lansman tarihi açıklandı. Çift kamerası ve tasarımı dikkat çeken LG G5 akıllı telefon modeli Türkiye’de düzenlenecek olan bir etkinlikle tanıtılacak. LG, 15 Mart Salı günü düzenleyeceği etkinlikle yeni amiral gemisi LG G5 akıllı telefon modelini Türkiye kullanıcıları için görücüye çıkaracak. Lansman sonrası LG G5’in satış fyatı ve satış tarihininde resmi olarak açıklanması bekleniyor. LG G5’in teknik özelliklerini bir bakacak olursak;
5.3 inç genişliğinde Gorilla Glass 4 korumalı Quad HD ekran, 2.2 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik birimi, microSD kart destekli 32 GB dahili veri kapasitesi, 4GB LPDDR4 RAM, 16 MP ve 8 MP çift arka kamera, 8 MP ön kamera, Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi, parmak izi tarayıcısı, modüler kasa tasarımı özelliklerine sahip.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst