gittigidiyor

Lg g5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefonların çok hızlı bir şekilde gelişim göstermesi ile üretici firmalarda akıllı telefonlarında kullanmış olduğu malzemeleri ve işçilik kalitesini yeniden elden geçiriyorlar. Bunun sonucunda ise ortaya hem görüntü olarak hem de özellik olarak inanılmaz derecede akıllı telefonlar çıkıyor. Samsung ve Apple akıllı telefonlarında yekpare metal kasa kullanmakta ve bu metal kasa akıllı telefonu darbelerden korumakla kalmıyor aynı zamanda akıllı telefonun daha şık görünmesini de sağlıyor. Koreli kaynaklardan bugün gelen bilgilere göre LG, yeni amiral gemisi modeli LG G5’te yekpare metal kasaya yer verecek. İlk dört amiral gemisi modelinde plastik kasayı tercih eden LG, LG G5’te radikal bir tasarım değişikliğinegidiyor. Bu olay ise LG’nin metal kasa üretimi konusunda ilgili üreticilerle görüşmeye başlamasının ortaya çıkmasıyla birlikte akıllı telefonun tasarımı da kesinleşmiş oldu. Yekpare metal kasa ile kullanıcılarına yeni bir akıllı telefon deneyimi yaşatmak isteyen LG, amiral gemisi G5’i 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunacağını açıkladı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst