gittigidiyor

Lizbon'u paramparça ettiler 5-0

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City, deplasmanda Sporting'i 5-0 mağlup etti. İngiliz devi, Portekiz'de adeta gövde gösterisi yaparken Bernardo Silva 2 gol ve 1 asistle maça damgasını vurdu.

Karşılaşmayı 5-0 kazanan Manchester City, ilk yarıda rakibini altüst etti. Çok üstün bir futbol ortaya koyan İngiliz ekibinde 7. dakikada Mahrez, 17. dakikada Bernardo Silva, 32. dakikada Foden, 44. dakikada Bernardo Silva sahne aldı. Farkı daha da açabilecek pozisyonlar yakaladılar. İkinci yarıda vites düştü, 58'de Sterling son sözü söyledi.

Guardiola'nın takımı ilk yarıda aldıkları 4 farklı galibiyetle Devler Ligi tarihine mühür vurdu. OPTA verilerine göre Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk yarıya 4 farklı üstünlükle girebilen ilk deplasman ekibi Manchester City oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst