gittigidiyor

Mac ve Linux'a Batman: Arkham Knight Yok!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
batman-arkham-knight1.jpg

PC sürümü ile başı dertte olan Batman: Arkham Knight'ın Mac ve Linux sürümlerinin iptal edildiği duyuruldu. Ön sipariş verenlerin paralarını nasıl geri alacakları haberimizde yer verdik


batman-arkham-knight-scarecrow-1454608017.jpg
Warner Bros, Batman: Arkham Knight’ın Mac ve Linuxsürümlerinin iptal edildiği duyurdu. Yayıncı şirket bu konu hakkında üzgün olduklarını belirtseler de ön sipariş ile oyunun Mac veya Linux sürümünü satın alan oyuncular bu konuda hayli tepkili..
batman-arkham-knight-wallpaper.jpg

Mac ve Linux sürümlerinin iptal edilmesi büyük bir sürpriz olmadı. Batman: Arkham Knight PC’ye çıkışı ile büyük bir fiyaskoya imza atmıştı. Haziran ayında oyun Steam’den kaldırılmış, aylar süren güncellemelerden sonra tekrar mağazada yerini almıştı.
Batman: Arkham Knight, PC sürümü ile hala uğraşıyor fakat anlaşılan hala başarılı olamıyorlar. Rocksteady her ne kadar oyunun PC’ye uyarlanmasında dikkatli olsa da oyunun Steam’den kaldırılmasını sonuna kadar desteklemişti.
Eğer sizde oyunu ön sipariş ile satın aldıysanız Steam üzerinden paranızı geri alabilirsiniz. Steam size otomatik bir geri ödeme yapmayacaktır. Mail atıp paranızı geri istemeniz gerekiyor.



batman-aracina-binmek.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst