gittigidiyor

Mancini'den 6-0'lık kadroya revizyon!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
KPO1p7.jpg



Bursaspor'u 6 golle geçen Galatasaray'da Roberto Mancini, Eskişehirspor karşılaşmasında kadroda bazı değişikler yapacak. İtalyan teknik adam cezalı Drogba yerine Umut Bulut yada Hajrovic'e görev verecek. Telles'e de ilk 11 yolu göründü.

HAJROVIC FORMAYA GÖZ KIRPTI
Teknik direktör Mancini maç öncesinde kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Tokatspor maçında attığı gol ve yaptığı asist ile göz dolduran Hajrovic, Mancini'nin gözüne girdi. Antrenmanlarda Boşnak oyuncu ile yakından igilenen tecrübeli çalıştırıcı, Hajrovic'ten saha içinde daha çok top ile buluşmasını ve defansa yardım etmesini istiyor.

Hajrovic'in ilk 11'de forma giymesi durumunda Burak'ın ileri uçta görev alması bekleniyor.

UMUT BULUT İLK 11'E
Mancini'nin bir diğer tercihi de Umut Bulut. Tokatspor mücadelesinde sahaya kaptan olarak çıkan ve sol kanatta forma giyen tecrübeli oyuncu, istikrarlı oyunu ile dikkat çekiyor. Mancini tecrübeli futbolcu ile görüşerek hazır olmasını istedi.

TELLES İLK 11'İ ZORLUYOR
Galatasaray'da yeni transfer Alex Telles de ilk 11'i zorluyor. Geçtiğimiz hafta Bursaspor maçında lisansı yetişmediği için forma giyemeyen ve ilk maçına Tokatspor önünde çıkan genç futbolcu fiziksel olarak hazır durumda. Telles'in antrenman performansını beğenen Mancini'nin Eskişehirspor mücadelesinde Brezilyalı futbolcuya forma vermesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst