gittigidiyor

Memurlar.net Resmi Android Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Memurlar.net Resmi Android Uygulaması
Kamu personellerinin en çok kullandığı ve birçok gelişmeden haberdar olduğu site artık Androide uyarlandı. Tüm kamu personellerinin, kamu alanında olan gelişmelerden haberdar olduğu Memurlar.Net sitesi artık Android mağazada telefon ve tabletlerinize uyarlanmış şekilde bulunuyor.

İki bin senesinde kurulmuş olan memurlar.net artık daha çok bilgi verebilmek, herkesi haberdar edebilmek için Android programıyla güzel bir hizmet sunuyor. Kamu sektöründe olan gelişmelerinin ilk olarak düştüğü site olarak bilinen memurlar.net, tüm kamu personellerine ve olmak isteyenlere güzel bir hizmet sunuyor. Kurumlar arasında birlik sağlayan bu site birçok kamu personeli olmak isteyen insana da yardımcı oluyor.

Kamu alımları, sınavlar veya yasa değişiklikleri gibi birçok haberin güncel olarak bulunduğu sitenin Android gelmesi ile birçok kişi daha düzgün bir şekilde takip edip faydalanabilecek. Bundan sonra tüm Android kullanıcıları bu haberlerden haberdar olmak için beklemeyecek. Geliştirilen sitenin bu program ile daha da yoğun bir ilgi alması bekleniyor. Android mağazadan indirebileceğiniz program aynı zamanda ücretsizdir. Ufak bir yer kaplamaktadır.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[6,65 Mb]
Memurlar-net.apk


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst