gittigidiyor

Mesut Bakkal'dan derbi yorumu

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3238646.jpg

Fenerbahçe Cephesi

Avantajı çok iyi kullandı

İsmail hoca maça daha temkinli başladı. Golü erken bulması biraz daha oyunu geride karşılamaya yöneltti. Sow tercihi ile maçı kazandı. Beşiktaş’ın 10 kişi kalıp arkada boşluk bulacağını iyi düşünüp kullandı.

Değişiklikler işe yaradı

Maça temkinli başladı. Ama Beşiktaş’ı çekingen görünce o da rahatladı. Oyuncu değişiklikleri takımı oyun içerisinde yeniler cinstendi. Panik yapmadı. Erken gelen golün avantajını da çok iyi kullandı. Maç öncesi takımların içinde bulunduğu durum açısından daha sıkıntılı görünen İsmail Kartal, derbide geçer not aldı.

Alper belirleyici oldu

İsmail Kartal’ın da kadro seçimi önemliydi. Alper son haftaların formda ismiydi. Arzusu böyle maçlar için önemli unsur. Dolayısıyla derbiye onunla başlaması normal karşılanmalı. Aslında Sow ile başlar diye düşündüm ama Emenike de vazifesini yaptı golü de attı.

************************************************

Beşiktaş Cephesi

Bilic daha cesurdu

Siyah-Beyazlılar’ın hocası Bilic, eksik kalmasına rağmen daha cesaretli göründü. Oyunun forse etme adına elindeki seçeneklerin her şeyi yaptı. Elinde ne varsa kullandı. Önceki haftalardaki takımını aynen oynattı. İlk 15 dakika hariç. Ancak oyuncuları Bilic kadar cesaretli görünmedi.

Tüm şartları zorladı

Bilic’in 10 kişi kaldıktan sonra Mustafa Pektemek’i oyuna sokması, yani risk alması sonucu değiştirme adına tüm hamleleri yaptığını gösterdi. Zaten daha da yapacak başka bir şeyi yoktu. Elindeki kadroyu iyi kullandı, korkak başlamaları dikkatimi çekti. Golü de bu yüzden yediler.

Necip’e mecbur kaldı

Bilic’in zaten maç öncesinde kadro seçimi konusunda pek fazla bir seçeneği yoktu. Necip gibi futbolcular yer değiştirdikleri zaman hata yapabilme kapasiteleri de artıyor doğal olarak. Beşiktaş bana göre dün gece Fenebahçe karşısında bunun sıkıntısını çok yaşadı. Zaten maç başlar başlamaz da bu fırsatı iyi değerlendiren Fenerbahçe golü burada buldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst