gittigidiyor

Microsoft, Uber'a 1 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Microsoft, Uber'a 1 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Bilişim ve Yazılım devlerinden olan Microsoft, ulaşım servisleri olarak karşımıza çıkan Uber’a yaklaşık olarak 50 milyar dolar değerinde bir yatırım yapıyor.

.konuimg {width:590px;height:300px}
microsoft-uber-a-1-milyon-dolarlik-yatirim-yapti.jpg
Bloomberg ve The Wall Street Journal’in yapmış odluğu haberlerine göre Amerikan ulaşım ağı olarak karşımıza çıkan Uber, Toplam da 50 milyar dolar değerin üzerinden yapılan, Aynı zaman da oldukça karlı yeni bir yatırım anlaşmışını da tamamlamış oldu. Yapılan anlaşmanın hemen altında yer alan imzasın da ise Microsoft yer alıyor.
Öncelerine baktığımız da birçok firma ile anlaşma masasına oturan Uber, Geride bıraktığımız aylar içerisinde Türkiye’de, İstanbul üzerinde gerçekleşen dondurma dağıtımı ile adını duyurusunu yapmıştı bundan sonrada firmanın İstanbul üzerinde dağıtıma başlayacağı açıklanmıştı.
Yapılan anlaşma ile kasasına da toplam da 1 milyar dolar daha ekleyen Uber’in yeni kaynak miktarları ise 5 milyar dolara ulaştı. Firmanın bu derece üzerinde oldukça sıcak paraya olan sevgisi esasın da büyüme amacından kaynaklıyor. Genel olarak baktığımız da 50’yi aşkın bir ülke içerisinde, 300’den fazla şehir de faaliyet gösteren Uber, oldukça başarılı bir ulaşım sağlıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst