gittigidiyor

Microsoft, Windows 10 Cihazlar için Düzenlenecek Etkinlikleri Açıkladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un Windows 10 güncellemesi ile duyurusu yapılacak üretim ortakları etkinliklerine katılacağı açıklandı.

microsoft-windows-10-cihazlar-icin-duzenlenecek-etkinlikleri-acikladi-37757.jpg

Microsoft, Temmuz ayının son günlerinde Windows 10 güncellemesini global pazarlarda milyonlarca kullanıcı için kullanıma sunmuştu. Microsoft aynı zamanda üretim ortakları ile yeni Windows 10 cihazlarını üretimi için ortak çalışma içinde olduklarını açıklamıştı.
Microsoft bugün Windows Blog üzerinde yayınlanan bir makale ile üretim ortaklarının Ekim ayı içinde düzenleyecekleri ve Windows 10 cihazların tanıtılacağı etkinliklerin takvimini açıkladı. Başta Asus, Dell ve Toshiba olmak üzere Ekim ayı içinde toplamda 6 adet etkinlik düzenlenerek Windows 10 cihazların duyurusu yapılacak.
Terry Myerson, Nick Parker, Yusuf Mehdi ve Joe Belfiore dahil Microsoft yöneticileri, üretim ortaklarının yaptıkları basın etkinliklerine katılacak. İşte Microsoft’un ortaklarının programı:

  • 7 Ekim Barcelona’da HP ile etkinlik
  • 8 Ekim Dell ile New York etkinliği
  • 9 Ekim ASUS ile San Francisco etkinliği
  • 12 Ekim Acer ile Taipei etkinliği
  • 13 Ekim Toshiba ile Tokyo etkinliği
  • 19 Ekim, Lenovo ile San Francisco etkinliği
Microsoft’un da en yetkili isimleri ile katılacağı etkinliklerde genel olarak Windows 10 bilgisayar ve tabletler, ikisi bir arada hibrid cihazların ve akıllı telefonların tanıtılması bekleniyor. Microsoft’un yarın düzenleyeceği Windows10Devices adlı etkinlikte ise yeni Lumia cihazları, Surface Pro 4 ve Microsoft Band 2 gibi Windows 10 cihazların duyurusunu yapacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst