gittigidiyor

Microsoft, Windows Phone'u öldürmek istiyor!

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere
Bu söylenti eğer gerçekse Microsoft, başarısızlığını itiraf edip Windows Phone defterini kapatabilir

  • 01 Temmuz 2015



2015063016203015572.jpg

Bing Maps'i Uber'e satan Microsoft, büyük değişikliklerin eşiğinde - en azından bazı iddialar öyle gösteriyor. Firma, yeni söylentilere göre Windows Phone'da önemli değişiklikler yapabilir.
Yeni dedikodular, CEO Satya Nadella ve kıdemli liderlik takımının Windows Phone'u çöpe atmayı düşündüğünü söylüyor. Twitter'daki MSFTNerd hesabına göre Microsoft, Windows Phone yerine Android kullanmayı ve telefonlarını kendi belirlediği uygulamalarla sunmayı düşünüyor. Özellikle Windows 10 Mobile'ın arefesinde son derece uçuk görünen bu söylentilere hemen inanmamakta fayda var. Ancak Nadella'nın çalışanlarına yaptığı açıklamalarda "işlemeyen alanlarda zorlu kararlar vermek zorunda olduklarını" söylemesi, böyle bir ihtimalin yok sayamayacağımızı gösteriyor. Yine de, eğer böyle bir hamle yapılacaksa, bunun Windows 10 Mobile'ın başarısına bağlı olacağını kesinlikle söyleyebiliriz.
Dahası dedikodulara göre Microsoft ve Google, Maps, YouTube ve arama işlevlerinin Microsoft'un masaüstü sürümünü oluşturmak üzere ortaklık kurmayı düşünüyorlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst