gittigidiyor

Microsoft, Windows Redstone Güncellemesi için Çalışmalara Başladı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin yeni büyük güncellemesi için çalışmalara erken başladı.
microsoft-windows-redstone-guncellemesi-icin-calismalara-basladi-71383.jpg

Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, Temmuz ayının sonunda Windows 10 güncellemesini yayınlamıştı ve bu güncelleme büyük ilgi görmüştü. Tabi henüz Windows 10 güncellemesi tamamlanmadan önce Nisan ayında Windows 10 için 2016 yılında yayınlanması planlanan Windows Redstone güncellemesinin ilk bilgilerini paylaşmıştık.

RS1 branches are alive – rs1_onecore_mqbase1 has been detected!
— Build Feed (@buildfeed) 12 Ekim 2015
Twitter’da Windows Yapı numaralarını paylaşan bir kullanıcı, Windows Redstone güncellemesinin ilk ayak izlerine rastladı. Build Feed adlı kullanıcı RS1 kod adı ile Windows Redstone güncellemesinin ilk kez sistem kayıtlarında ortaya çıktığını açıkladı.
Windows Redstone güncellemesi ile Windows 10 ara yüzünde önemli değişikliklere imza atılacağı iddia ediliyor. Bu değişiklikler arasında interaktif canlı karolar, masaüstü ikonlarını gruplandırılması, özgün canlı karo boyutları gibi yenilikler yer alacak.
Windows Redstone güncellemesi 2016 yılında iki ayrı güncelleme olarak yayınlanacak. Bu güncellemelerin ilki 2016 Temmuz ayında, ikincisi ise 2016 Ekim ayında Windows 10 kullanıcıları için indirmeye açılacak. Akıllı telefonlar için de Windows 10 Mobile işletim sistemini Aralık ayında kullanıma sunmaya hazırlanan Microsoft’un, Windows Redstone güncellemesini mobşl cihazlar için de uyarlayacağı tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst