gittigidiyor

Microsoft'tan Android Atağı!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Microsoft, Android platformu için yayınladığı yeni uygulaması ile Android kullanıcılarının aklını, Windows Phone'a geçmeleri için çelmeye çalışacak.

22.11.2015 / 20:00
2-1448186510.jpg
Windows 10'un çıkışıyla beraber servislerini bütün platformlara sunabilmek için gayret gösteren ve bir Microsoft hesabıyla birçok cihazda aktif olmanın önünü açmış olan Microsoft, sadece Windows 10 ve Windows 10 Mobil için değil son zamanlarda iOS ve Android platformları içinde birçok uygulama yayınlamaya başladı.
:: Apple, Android Uygulaması Yayınladı!

Android ve iOS için yayınlamış olduğu birçok faydalı ve kullanıcı beğenisi toplayan uygulamaların yanında Microsoft'un şuan için Android platformuna yayınlamış olduğu son uygulama biraz dikkat çekici.
1.png

Microsoft'un cuma günü yayınladığı yeni uygulamasının adı AppComparision. Google Play Store'a yeni giriş yapan uygulamanın açıklaması; "Hiç Android Cihazınızı bir Windows Phone ile değiştirmeyi düşündünüz mü?" şeklinde. Uygulamanın temel amacı ise, Android kullanıcılarının telefonlarına yüklendikten sonra hangi Android uygulamalarının Windows 10 Mobil işletim sisteminde indirilebilir ve kullanılabilir olduğunu göstermek.
Şuan için Android platformunda yayınlanmış olan birçok uygulama Windows 10 Mobil için kullanılabilir değil, Microsoft yeni uygulaması ile kullanıcılara uyumlu olan küçük bir uygulama yüzdesini göstermeye çalışıyor ancak yakın gelecekte geliştiricilerin Android platformunda yayınlanmış olan uygulamalarını, Windows 10 Mobil içinde yayınlayacaklarını öngörmek yanlış olmaz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst