gittigidiyor

Motorola Moto G

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Üçüncü nesil Motorola Moto G akıllı telefon ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Cihaz Motorola’nın 28 Temmuz’da düzenleyeceği etkinlikte resmen duyurulacak. Yeni sızan bir fotoğrafa bakılırsa akıllı telefon IPx7 sertifikasyonu ile geliyor. Yani cihaz 1 metre derinlik ve 30 dakikaya kadar suya karşı dayanıklı bir yapıya sahip. Ancak ürünün benzer nitelikteki diğer akıllı telefonlarda bulunan toza karşı dayanıklılık özelliği sunmadığı ifade ediliyor.

Akıllı telefonun 5 inç genişlikli ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlük destekliyor. Cihaza güç veren 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 SoC’si 1.4 GHz’de çalışan dört çekirdekli işlemciye ev sahipliği yapıyor. 2 GB RAM, 8 GB kapasiteli dahili depolama alanı, microSD kart yuvası, LED flaşlı 13 MP kamera, selfie çekimler için ön kısımda 5 MP kamera, 2470 mAh kapasiteli pil bizlerle. Üçüncü nesil Motorola Moto G’nin kutusundan Android 5.1 Lollipop işletim sistemi versiyonuyla çıkacağını belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst