gittigidiyor

MSI GTX 980TI Gaming 6G Golden Edition Duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

MSI, hayranları ve koleksiyoncular için sınırlı sayıda çıkardığı özel versiyonlara bir yenisini daha ekledi.

Yeni MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition, fabrikadan hızaşırtmalı olarak çıkıyor; paslanma korumasına sahip tamamen bakır heatsink ve soğutma boruları sayesinde üstün soğutma performansı sunuyor. MSI’ın Twin Frozr V termal teknolojisi ile sınırlı sayıda üretilen bu MSI GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition ekran kartı, oyun meraklılarına hızlı fakat sessiz bir grafik performansı sunuyor.
Bu performansı tamamlayacak şık bir görünüm kazandırmak için, MSI GTX 980 Ti GAMING ekran kartı altın MSI ejderhasını teşhir eden metal bir sırt plakası ile donatılmış. Ayrıca sınırlı sayıda üretilen bu ekran kartıyla birlikte kutudan ufak bir sürpriz de çıkıyor.
Yeni özel GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition ekran kartı İspanya’daki Madrid Games Week süresince ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
TEKNİK ÖZELLİKLER

MODEL GTX 980Ti GAMING 6G Golden Edition GPU NVIDIA GeForce GTX 980 Ti (Maxwell) Saat frekansı (Boost/taban) (MHz) 1291 / 1190 Bellek Hızı 7096 MHz Bellek boyutu/tipi 6GB GDDR5 Soğutma Twin Frozr V Çıkşlar DL-DVI-I / HDMI / DP x 3 Boyutlar 277x141x40 mm
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst