gittigidiyor

Muslera borsaya bildirildi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
31 Aralık 2013 Salı

Galatasaray, Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile sözleşme uzatma görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi.


w214d.jpg

Galatasaray, Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ile sözleşme uzatma görüşmelerine başlandığını açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Nestor Fernando Muslera'nın sözleşmesinin uzatılması için görüşmelere başlanmıştır" dendi.
Muslera'nın keyfi yerinde

2016 yılına kadar kontratı olmasına rağmen yeni sözleşme için prensip anlaşmasına varılan Uruguaylı kalecinin keyfi yerinde. İşte yeni sözleşmenin detayları.




Bir yandan dış transferde hamle yapan Galatasaray Yönetimi, diğer taraftan iç transfer için de çalışmalarını sürdürüyor. Bunun en son örneği Fernando Muslera konusunda yaşandı. Birçok Avrupa devinin transfer listesinde yer alan Urugaylı kaleciye, 2016’ya kadar kontratı olmasına rağmen yeni sözleşme teklif edildi. Şimdilik sözlü olarak yapılan ve prensip anlamı taşıyan mutabakat, Muslera’nın moralini tavana yükseltti.

Dünya Kupası’nda oynayacak

Yaz döneminde Uruguay Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda forma giyecek olan 27 yaşındaki file bekçisinin göstereceği performans, değerini katlayabilir. Bu düşünceyle erken hareket eden Galatasaray Yönetimi’nin, başarılı eldivene senelik 2.5 milyon Euro civarında ödeme yapmayı taahhüt ettiği bildirildi. Ayrıca yeni sözleşmenin 2018 yılına kadar geçerli olacağı da gelen haberler arasında.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst