gittigidiyor

MWC 2016’da Idol 4 ve Idol 4s Modellerini Duyuracak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Çin’li üretici TCL, Mobil Dünya Kongresi’nde Alcatel OneTouch markası altında iki yeni model duyurmaya hazırlanıyor.
alcatel_Idol_4_4s_620x280.jpg

Mobil Dünya Kongresi’ne sayılı saatler kala üretici firmalardan duyurular gelmeye başladı. Alcatel OneTouch markası altında üretim yapan Çin merkezli üretici TCL de bugün Alcatel IDOL 4 ve IDOL 4S modellerini resmi olarak duyurdu. Duyuruda dikkat çeken ise firmanın markasındaki OneTouch takısının kullanılmaması oldu. Fakat yine de her iki cihazın da IDOL 3 serisi üzerinde güncelleme olacağı belirtiliyor.
alcatel_Idol_4s-600x340.jpg

Alcatel’in yeni Premium serisi telefonları iki farklı modele sahip. Alcatel IDOL 4, 147 x 72.5 x 7.1 mm boyutlarında 5.2 inç büyüklüğünde Full HD (1080 x 1920) IPS LTPS ekrana sahip. Donanım özellikleri arasında ise Qualcomm’un orta yeni chipseti Snapdragon 617, 3GB sistem belleği, 16GB dahili depolama alanı (kullanılabilir 10GB depolama) ve MicroSD kart desteği bulunuyor. Alcatel IDOL 4, 2.610 mAh bataryadan güç alıyor.
Alcatel’in diğer akıllı telefonu ise biraz daha yüksek seviyede yer alıyor. 5.5 inç Quad HD AMOLED ekrana sahip olan Alcatel IDOL 4s, 153.9 x 75.4 x 6.99 mm boyutlara ve geliştirilmiş Snapdragon 652 yonga setine sahip. 32GB (kullanılabilir 25GB) dahili depolama alanına sahip olan IDOL 4S, 3.000 mAh bataryadan güç alıyor. Alcatel IDOL 4S’in getirdiği önemli bir inovasyon ise fiziksel Boomkey tuşu oluyor. Boomkey tuşuna oyunlarda, müzik çalarda ya da kamera kullanırken istenilen görev atanabiliyor.
alcatel_Idol_4-600x340.jpg

Alcatel’in yeni Premium serisitelefonlarının kutu içeriğinde Google Cardboard benzeri giriş seviye VR kulaklık da bulunması bekleniyor. Mobil Dünya Kongresi’nde yapılacak tanıtımda uzun zamandır beklenen Alcatel OneTouch markası yerine Alcatel markası altında yola devam edileceğinin açıklanması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst