gittigidiyor

MWC 2016’da Sony Xperia PP10, duyurudan önce sızdırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony’nin MWC’de duyurulacak olan akıllısı Sony PP10 ortaya çıktı…
Sony-Logo-ocg.jpg

Bugün akıllı telefon pazarı için oldukça önemli duyuruların gerçekleşeceği bir gün olacak ve MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde sahne alacak olan Samsung ve LG yeni amiral gemisi modellerini gün yüzüne çıkartacaklar. Samsung’dan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge duyurusu gelecek ve LG de G5 amiral gemisini gün yüzüne çıkartacak.
sony-logo9.jpg

Diğer taraftan bu hafta ayrıca farklı firmalar da duyurular gerçekleştirmeye devam edecek ve bunlardan bir tanesi de Japonya’nın teknoloji devi Sony olacak. Firma etkinlik tarihi olarak 22 Şubat’ı belirlerken, önemli duyuruları gerçekleştirmesi bekleniyor.
Yarı yapılacak olan etkinlik öncesinde önemli bir bilgi Twitter üzerinden geldi. Sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass ya da bilinen adı ile @evleaks, Sony’nin yeni bir akıllı telefonunun görselini sundu. Bu yeni akıllı telefonun Sony PP10 olduğunu kaydeden evleaks, ancak kod ismi ya da satışa sunulacak isim olup olmadığı konusunda bilgi olmadığını kaydetti.
Henüz bu yeni cihazın teknik özellikleri hakkında bilgi bulunmazken, tasarımına bakarak, orta seviye bir model olarak gelebileceğini söyleyebiliriz. Yeni Sony PP10’un kavisli tasarımı ve butonların yerlerine baktığımızda firmanın Eylül ayında sunduğu amiral gemisi Xperia Z5’e benzer olduğu görülüyor.
Sony, MWCV 2016 öncesinde teaser bir video paylaşırken, fazla bir bilgi bu videodan gelmemişti ve henüz Sony’nin yarın düzenleyeceği etkinlikte ne gibi duyurular gerçekleştireceğine dair de bilgiler bulunmuyor.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst