gittigidiyor

MWC 2017 ZTE Blade V8 Lite duyuruldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
zte-blade-1488197937.jpg

Barselona'da devam etmekte olan MWC 2017 etkinliğinde veya bir diğer adıyla Mobil Dünya Kongresi'nde yeni ürünleri ile boy göstermekte olan firmalardan birisi de, ZTE..
Ülkemizde GSM operatörlerine özel olarak ürettiği akıllı telefonlar ile tanınmaya başlayan ve sektörün yükselmeye devam eden markalarından birisi olan ZTE'nin, etkinlik kapsamında duyurusunu gerçekleştirdiği akıllı telefonlardan birisi de, ZTE Blade V8 Lite oldu.
Peki, ZTE'nin şık tasarımı ile ön plana çıkan yeni orta seviye akılı telefonu Blade V8 Lite kullanıcılara neler sunuyor? Gelin, bu sorunun cevabını hep birlikte verelim.
ZTE Blade V8 Lite özellikleri

5 inç büyüklüğünde 1280x720 piksel yani HD çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapan Blade V8 Lite, gücünü MediaTek'in geliştirmiş olduğu 1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MT6750 işlemciden ve Mali-T860MP2 grafik biriminden güç alıyor.


zte-blade-v8-lite-via-techradar.jpg

2 GB RAM'in ve 16 GB dahili depolama alanının yer aldığı akıllı telefon, microSD kart desteği sayesinde yetersiz kaldığı durumlarda hafızayı 256 GB'a kadar artırabilmenize imkan tanıyor.


zte-blade-v8-lite-1-via-techradar.jpg

8 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı Blade V8 Lite, 143 x 71 x 8 mm boyutlarında.
2500 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ZTE Blade V8 Lite, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst