gittigidiyor

Nero v7.10.1.0 Ultra Türkçe Full

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
izYJfvG.jpg


Nero v7.10.1.0 Ultra Türkçe Full

Nero 7, Cd ve DVD yazdırma programlarından biri olan Nero 7 nero sürümlerinin en klasik ve en kullanışlı sürümüdür. Nero 7 ile cd yazdırabilir, DVD yazdırabilir ve Cdlerinizin İmagelerini alabilirsiniz. alternatifi olmayan nero7 demo sürümünü.

Nero 7 Hem CD hemde DVD yazmak için üretilmiş basit ve kullanışlı bir programdır. Nero serisinin en iyi olan Nero 7 sürümüdür.Dijital 5+1 ses çıkartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazı ekleme özellikleriyle gelişmiş WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayıcısı, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler.
Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme işlemleri için tek başına yetebilen gelişmiş bir paket programıdır.
Buna ek olarak Nero, dinamik olarak CD takıldığında çalıştırmayı otomatikleştirecek şekilde kaldırabilir, çoklu dil desteği sağlar ve tüm önemli DVD-R-RW, CD-R ve CD-RW sürücü modelleriyle çalışı
zCsao9a.png

Keygeni kullanıp serial üretin..
tarafımca denendi, sorunsuz
antivirüsü devre dışı bırakmadan çalıştırmayın, keygeni silmekte
oU4TGY6.jpg


Boyut:173-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows Tümü

KsMcqjv.gif

Nero v7.10.1.0 Ultra-2013

(((Alternatif)))

Nero v7.10.1.0 Ultra-2013

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst