gittigidiyor

next super plus TWIN protokol ozelligi

mulali61

Aktif Üye
Katılım
20 Mar 2012
Mesajlar
35
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Konum
moskova
next marka uydu cihazlarinin sinirli modellelerine twin protokol var deniyor,satin alirken ole cihaz boyle cihaz dediler bize bu ciazlari kastilar .simdi ye kadar bu urunleri icin neden twin protokol tesdekli yazilim verilmiyor.ben next cihazimla dongle kullanmak istiyorum bunu neden kisitliyorlar...2 ay dir cx sper pluslar icin verilen dum yazilimlari denetim sonuc olumsuz,,,piyasada 50 50 tl lik uydu cihazlarinda twin protokol tesdegi varken neden bendeki 250 tl lik nexte yok?lutfen next kullanici olan arladaslar neden bu konularda maduriyetinizi dile getirmiyorsunuz .........eger twin yazilimi verilmeyecekse nextlere bir daha next in havadan kus kapani ve betava si ni bile verseler almicam ......next yaetkililerine duyurulur ...tabi yetkilileri varsa.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst