gittigidiyor

Nintendo İlk Mobil Oyununu Haftaya Yayınlayacak!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nintendo-ilk-mobil-oyununu-haftaya-yayinlayacak-705x290.jpg
Oyun devi Nintendo mobil cihazlarla tanışmaya hazırlanıyor. Uzun süre mobil dünyaya adım atmakta çekinen şirket, yeni oyununu iOS ve Android için haftaya yayınlayacak.
Mobil pazara açılma konusunda oldukça isteksiz davranan Nintendo, bir süre önce bu inadından vazgeçmiş ve mobil platformlar için oyun geliştireceğini duyurmuştu. Uzun süredir finansal açıdan parlak dönemler geçirmeyen şirketin, zor durumdan kurtulması için mobil pazara açılması gerektiği dile getiriliyordu. Bu öneriyi reddeden Japon şirket, sonradan inadından vazgeçti ve özgün oyunlarla mobilde yer alacağını duyurdu.[h=3]Nintendo Neden Mobil Pazara Girmek İstemedi?[/h]Nintendo’nun bu tutumunu aslında çok da haksız bulmamak gerekiyor. Şirketin elindeki Super Mario,Zelda, Pokemon gibi efsaneleri mobil pazara açarak tüketmek istememesi anlaşılabilir. Çünkü, sadece bu oyunlar sayesinde yeni cihaz satabiliyor. Açıkçası, bu oyunlar da olmazsa kimsenin Nintendo konsol almak için pek bir nedeni kalmaz. Bu düşüncelerle başlangıçta mobil dünyaya karşı çıkanNintendo, şimdi bulduğu orta yolu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Miitomo-Preregistration.jpg
[h=3]Mobildeki İlk Nintendo Oyunu Hangisi Olacak?[/h]Şirket, hali hazırda var olmayan yeni yapımlarla mobilde yerini almaya karar vermişti. Bunlardan ilki de daha önce duyurulan Miitomo adlı oyun olacak. Oyunda Nintendo’nun tanıdık bir karakteri “Mii” bulunuyor. Aslında “Mii” için karakterden çok, Wii’de oyuncuların kullandıkları avatarlara verilen isim demek daha doğru. Nintendo Wii oynayanların yakından bildiği “Mii” tamamen sizin tasarladığınız bir karakter ve oyunlarda sizi o temsil ediyor. Sosyal ağ tabanlı Miitomo oyununda ise kendinize benzeyen “Mii” yaratarak arkadaşlarınızla etkileşime girecek ve karakterinizin popülaritesini artıracaksınız. [h=3]Yeni Oyun Ne Zaman Geliyor?[/h]Yeni oyunun Android ve iOS için Japonya çıkış tarihi 17 Mart olarak açıklandı. Bir çok ülkede ön sipariş verilebilen oyunun Avrupa’da ve dünya çapında Mart ayı içinde sunulması bekleniyor. Miitomo resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım Miitomo, mobil pazara yeni girenNintendo’nun yüzünü güldürecek mi?

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst