gittigidiyor

Nintendo, Pokemon Sun and Moon Oyununu Resmi Olarak Duyurdu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nintendo-pokemon-sun-and-moon-oyununu-resmi-olarak-duyurdu-705x290.png
Nintendo’nun dün markasına sahip olduğunu doğruladığı Pokémon Sun and Moon (Pokemon Güneş ve Ay), bugün resmi olarak duyuruldu.
Çocukluğumuzun çizgi filmi olan Pokemon, Nintendo sayesinde oyun olarak tekrar karşımıza çıkıyor. Dün şirket tarafından oyunun markasının alındığı doğrulanmış fakat resmi bir açıklama gelmemişti. Biraz önce resmi olarak doğrulanan oyun serisi, Nindento 3DS eShopüzerinden Nintendo 3DS cihazları için satın alınabilecek.

Pokemon’un pazarlama başkanı ve CEO’su Tsunekazu Ishihara, oyunun toplam 9 dilde çıkacağını belirtti. İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Korece, Fransızca, Almanca ve Japonca dillerini destekleyecek oyun, Çin’in hem geleneksel hem de basitleştirilmiş iki dil versiyonu için gelecek. Maalesef bu diller arasında Türkçe yer almıyor.

Ekran%20Resmi%202016-02-26%2018_10_33.png


Geliştiriciliğini Nintendo’nun yaptığı oyun, Pokemon bankasıyla çalışacak. Bu hizmet, elinizdeki taa Game Boy zamanlarından kalan Pokemon’ları saklamanızı ve transfer edebilmenizi sağlayacak. Yani şimdiye kadar Nintendo'nun konsollarından edindiğiniz Pokemonlarınızı bu oyunda da kullanabileceksiniz.

Oyunun ilk çıktığı 27 Şubat 1996 yılından 20 yıl sonra duyurulan oyun serisi, 3DS eShop üzerinden yarından itibaren 9.99 Dolar fiyatla satın alınabilecek.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst