gittigidiyor

Nokia'nın 6 inç'lik "phablet'i" bu mu?

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
2013072613410744672.jpg


Nokia'nın cebinizi zorlayacak büyüklükteki Lumia bombası, internete sızmış olabilir!

Nokia'nın boyutları tablet ile cep telefonu arasında büyük bir cihaz üreteceğine dair söylentiler bir süredir internette dolaşıyor.

Yukarıda gördüğünüz ekran bileşeni ise ICTech tarafından ortaya çıkarıldı. Resme baktığımızda cihazın 6 inç'ten küçük olduğunu söylemek oldukça zor. Çalışanın elindeki lastik eldivenler, fotoğrafın üretim bandında çalışan bir işçi tarafından çekilmiş olabileceğini gösteriyor.

6 inç'lik Nokia eğer gerçeğe dönüşürse, bunun 2014'ten önce olmasını bekleyebiliriz. Zira geçtiğimiz günlerde Lumia 1020'yi tanıtan şirket, Windows Phone'lu cep satışlarını artırmak istiyor.

Kaynak: CHIPonline

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst