gittigidiyor

Nokia'nın Yeni Telefonlarının Fiyatları Belli Oldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İlk yeni Nokia cep telefonu Nokia 150 adı ile geldi

HMD Global ilk Nokia cep telefonu modelini duyurdu.

ilk-yeni-nokia-cep-telefonu-nokia-150-adi-lmzi.jpg

Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi olan Nokia, akıllı telefon pazarının yükselmesinden önce sunduğu cihazlarla pazarın en güçlü isimlerinden birisi olmuştu. Daha sonra akıllı telefonların yükselişi ile Microsoft'un Windows Phone işletim sistemi üzerinde çalışan Lumia modellerini pazara sunmuştu.
nokia-150jpg1481626750.jpg

Nokia, devamlı olarak pazarda düşüş yaşamış ve sonunda da cihazlar ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak, cep telefonu pazarından çekilmişti. Firma Microsoft ile yatığı anlaşma gereği 2016 son çeyreğe kadar pazara giremiyordu ve bu sürenin bitmesi ile birlikte de ilk duyuru da geldi.
Nokia, geçtiğimiz günlerde HMD Global adındaki bir şirket çatısı altına girdi. Artık Nokia cihazlar bu firma üzerinden gelecek. Nokia özellikli telefon / akıllı telefon modellerinin geliştirilmesi ile uğraşırken, üretim yönünde ise Foxconn olaya dahil olmakta. Foxconn bilindiği üzere Apple'ın iPhone akıllı telefon modellerini de üreten Çinli bir firma.
HMD Global bünyesinde Nokia'nın yeni ilk cihazı da resmi olarak duyuruldu. Ancak bu yeni cihaz akıllı telefon değil, özellikli bir cep telefonu oldu. Nokia 150 olarak adlandırılmış ve fiyatı da 26$ olarak belirlenmiş. Cihaz 2.4" büyüklüğünde ekran, fiziksel numerik tuş takımı, Bluetooth bağlantısı, FM Radyo, MP3 Player, microSD kart desteği gibi özelliklere sahip.
Nokia 150, 22 saat konuşma süresi ve 31 gün bekleme süresi sunuyor. Çift SIM destekli versiyonda bu süre 25 güne iniyor. Gelecek sene başında bir çok pazarda satışa çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst