gittigidiyor

Oculus Rift Kullanıcılara Sunuluyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oculus’un VR çözümü Oculus Rift’in son sürümü kullanıcılara sunuluyor. Şirketin kurucusu Palmer Luckey yaptığı açıklamada ürünün gün itibariyle kullanıcılarla buluşacağını ifade etti.

oculus-rift-rex.jpg


Oculus VR şirketinin yeni sanal gerçeklik cihazı olan Oculus Rift’in daha önceki açıklamalarda 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sürüleceğiaçıklanmıştı.

Şirketin kurucusu Palmer Luckey şimdi yaptığı açıklamada ise ürünün bugün itibariyle kullanıcılarla buluşacağını açıkladı.
sanal%20ger%C3%A7eklik(1).jpg

45640344-Los-Angeles-CA-USA-August-29-2015-Guy-tries-virtual-glasses--Stock-Photo.jpg

Kickstarter’ın da vermiş olduğu destekle, henüz piyasaya çıkmadanDeveloper Kit’ine sahip olan cihazın ön siparişleri Mart 2013’ten itibaren başlamıştı.

Ağustos 2012’de Kickstarter desteği ile başlatılan kampanya kısa sürede çok fazla kullanıcının ilgisini çekmiş, kampanya sonunda 2 milyon 437 bin dolar toplamayı başarmıştı.

İlk aşamada ön sipariş veren kullanıcılara iletilecek olan cihazlar,önümüzdeki hafta tüm kullanıcılara sunulacak.

oculus-rift.jpg


Oculus Rift’in ön siparişini vermek isteyen kullanıcıların, Oculus'un web sitesinden hala ürünün ön siparişini verme imkanı bulunuyor.

Slash Gear'da yer alan habere göre, ürünün ABD merkezli 599 dolardan satışa sürülmesi bekleniyor.
index.php

56cb7408c03c0e22c0543d30.jpg

İki adet 7 inçlik LCD Display’den meydana gelen VR cihazın ağırlığı kontrol ünitesi haricinde şu anki donanımıyla 370 gram olarak gözüküyor.

Cihazda kulaklık ve hoparlör çözümü bulunmamasını takiben, kullanıcılar kendi kulaklıklarını cihazda aktive edebiliyorlar.

gear-vr-mwc.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst