gittigidiyor

Olcan transferinde bomba gelişme!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
28 Mayıs 2014 Çarşamba

Olcan Adın’ın gideceği kulüp merak konusu. Yakın çevresine, “Trabzon beni satmak istiyor. Para kazanmak için böyle konuşuyorlar” diyen Olcan, Beşiktaş'ı istiyor.. Bordo-Mavililer ise yüksek bonservis veren Galatasaray'a satma uğraşında.

6RpR5P.jpg

Bu sezon transferi en çok konuşulacak isim Olcan Adın… Beşiktaş ve Galatasaray, 28 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için büyük bir uğraş veriyor. İki ezeli rakip gelecek sezon sağ kanat bölgesini başarılı oyuncuya emanet etme düşüncesinde. Trabzonspor ise ‘Şampiyonluk’ düşündüğü için Olcan’ı satmak istemiyor. Fakat 28 yaşındaki oyuncu böyle düşünmüyor.

TOLGA TRANSFERİ GİBİ OLACAK

A Milli Takım ile ABD’de kampta olan Olcan Adın’ın yakın çevresine, “Trabzonspor beni satmak istiyor. Ama benden para kazanmak için böyle konuşuyorlar” dediği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, Olcan’ı yüksek bonservis ücreti veren Galatasaray’a satmayı düşünüyor. 28 yaşındaki oyuncu ise Kartal’a gitmek istiyor. Beşiktaş yönetimi de geçen sezon Tolga Zengin transferinde olduğu için Olcan Adın’a da Siyah-Beyazlı formayı giydirmekte kararlı.

OLCAN’IN YERİNE SERDAR’I ALDILAR

Transferde tüm yetkiyi eline alan Başkan Fikret Orman, 28 yaşındaki oyuncu için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdı. Bordo-Mavililer ise 6 milyon euro da ısrarcı. Eğer Kartal, transferden çekilirse G.Saray’ın transferde önü açılacak. Trabzonspor, Olcan Adın’ı kesin olarak takımdan gideceğini düşündüğü için Elazığspor forması giyen Serdar Gürler ile anlaşmaya vardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst