gittigidiyor

Olimpiyat yıkılsın

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
1407274265764.jpg


Beşiktaş'ta yönetim, teknik heyet ve futbolcular tek bir ağızdan taraftara çağrı yaptı: Feyenoord'u geçecek güçteyiz. Yeter ki bizi yalnız bırakmayın ve destekleyin. Gerisini biz çözeriz!

Beşiktaş'ta tüm gözler bu akşam Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Feyenoord mücadelesine çevrilirken; siyah-beyazlı camiada tepeden-tırnağa herkes taraftardan destek bekliyor. Teknik direktör Bilic, "Taraftarlarımız geçen sene bize çok destek oldular. G.Saray derbisinde seyirci rekoru kırdılar, Bursa maçını 10 kişi kazanmamızda büyük payları var. Bu maçta da onlara ihtiyacımız olacak, stadı dolduracaklarına inanıyorum. Onların enerjileri bize çok pozitif yansıyacaktır" ifadesini kullandı.

6 bin bayrak tribünde
Siyah-beyazlı futbolcular da, "Hollanda ekibini, taraftarımızın bize vereceği destekle devirmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi bizi yine yalnız bırakmasınlar" ifadesini kullandılar. Bu arada siyah- beyazlı taraftarlar, 6 bin adet bayrağı Olimpiyat Stadı tribünlerine yerleştirirken; maç öncesi büyük bir görsel şölen yaşanacağı öğrenildi.

Hedef 65 bin!
Siyah-beyazlılarda hedef, Feyenoord maçında tribünlerde 65 bin taraftar olması... 76 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş taraftarı için 65 bin kişilik yer ayırtılırken; 11 bin kişilik güney tribünü ise güvenlik ve Feyenord taraftarı için kapatıldı. Bilet fiyatları şöyle: Batı VIP 150 TL, Batı Tribün 75 TL, Doğu Tribün 50 TL, Kuzey Tribün 25TL.

11.00'de açılıyor
Beşiktaş-Feyenoord maçı için, Olimpiyat Stadı bilet satış gişeleri saat 11.00'de açılacak. Taraftarların kağıt biletlerini, gişelerden nakit olarak satın alabilecekleri ifade edilirken; Passolig kartları ellerine ulaşmamış taraftarlar ise, kombine kart veya biletlerin yerine, TC kimlik numaralarını vererek günlük biletlerini buradan alabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst