gittigidiyor

OS Siri'den Apple Music Ambargosu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple’ın çevrimiçi müzik servisi olan Apple Music, müzik servislerinin lideri olma yolunda hızla ilerliyor. Sızan bilgilere göre Apple Music üyesi olmayanlara Siri cevap vermiyor.


sdn.jpg
AppleWWDC 15 etkinliğinde tanıttığı çevrimiçi müzik servisi olan Apple Music, iOS 8.4 güncellemesi ile kullanıma sunulmuştu. Kısa sürede oldukça ilgi gören Apple Music, 10 milyon barajını aşmış durumda. Ortaya çıkan son bilgilere göre Siri, Apple Music üyesi olmayanlara cevap vermiyor.
Olayın detaylarına gelecek olursak, Twitter’da paylaşılan bir fotoğrafta görüldüğü gibi Siri’ye, Amerika’da günün en popüler parçası soruluyor. Siri ise “Apple Music üyesi olmadığın için cevap veremiyorum.” şeklinde yanıtlıyor. Normal şartlarda Siri’ye herhangi bir soru sorduğumuzda bize kendi veritabanındaki bilgilere göre cevap veriyor veya cevabını bilmediği sorularda ise internet üzerinden arama yaparak sonuçları ekranagetiriyordu.
sdn-sayfaici.jpg

Apple tarafından henüz bu konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Sızan dedikodular Siri’nin böyle bir soruya cevap vermemesi Apple kullanıcılarının, Apple Music servisine üye olmasına teşvik edebileceği yönünde.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst