gittigidiyor

Outlook'ta Sorun Yaşadıysanız Yalnız Değilsiniz!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Outlook'ta Sorun Yaşadıysanız Yalnız Değilsiniz!

İnternette çok sayıda kullanıcı, Outlook hesabına bu yöntemle erişememekten şikayetçi!


outlookta-sorun-yasadiysaniz-yalniz-degilsiniz.jpg



Microsoft'un ücretsiz eposta hizmeti Outlook, eposta istemcilerini ilgilendiren, geniş çaplı olduğu anlaşılan bir kesinti yaşadı.
Outlook'un eposta istemcileri üzerinden erişilmez hale gelmesi, Down Detector ve Down Today gibi web sitelerinde tartışılırken çok sayıda kullanıcı, üç gündür eposta hesabına ulaşamadığını söyledi. Hotmatil web üzerinden çalışmayı sürdürse de, POP ve IMAP üzerinden eposta hesabına ulaşma çabaları, oturum açma hatalarıyla sonuçlandı.

Down Today'deki bir kullanıcı IMAP sunucusunun "<kullanıcıadı>@hotmail.com" + <parola=""> oturum açma bilgilerini artık kabul etmediğini, ancak @outlook.com şeklinde yazılan eposta adreslerini kabul ettiğini ileri sürdü. Bu kullanıcıya göre Microsoft, oturum açma bilgileriyle ilgili bir temizlik yaparken @hotmail.com oturum açma bilgilerini yanlışlıkla temizlemiş olabilir.
Microsoft, şimdilik konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst