gittigidiyor

Oyun alana, başka bir oyun hediye!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft'un bedava içerik şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez, elini açık tutan Ubisoft, bir oyun alana seçeceğiniz başka bir oyunu tamamen ücretsiz veriyor.


assassins-creed-syndicate-1.jpg
Ubisoft'un bedava içerik şenliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez, elini açık tutan Ubisoft, bir oyun alana seçeceğiniz başka bir oyunu tamamen ücretsizveriyor. Üstelik seçeceğiniz oyunlar öyle eski yapımlar değil.
En sağlam Black Friday Ubisoft'tan geldi

Ubisoft, eğer listesini aldığı oyunlardan birini satın alırsanız size yeni bir oyunu bedava olarak sunuyor. The Division, Rainbow Six Siege, Far Cry Primal ve Assassin's Creed Syndicate sizin seçimizine bağlı olarak hediyeediliyor.
s7s33kokvm8avwqlcu4w8d-650-80.png

En eskisi 2015 yılına ait bu oyunların hediye edilmesi gerçekten çok harikabir durum. Peki, bu yapımlara bedava sahip olmak için ne yapmanız gerekiyor? Aşağıda yazdığımız oyunlardan birini satın almanız veya ön sipariş yapmanız gerekiyor.
Battlefield 1
Deus Ex: Mankind Divided
Dishonored 2
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
FIFA 17
For Honor
Ghost Recon Wildlands
South Park: The Fractured But Whole
Steep
Titanfall 2
Watch Dogs 2

Ubisoft Store üzerinden bu oyunlardan birini satın alırsanız, size yukarıda saydığımız 4 oyundan biri hediye olarak veriliyor. Gerçekten inanılmaz bir kampanya, bizden söylemesi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst