gittigidiyor

[PC Donanım ] FurMark İndir Ekran Kartı Test Programı Ücretsiz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FurMark sayesinde kullandığınız ekran kartını daha önceden kullandığınız bir ekran kartıyla yada başka bilgisayarların ekran kartıyla karşılaştırarak test edebilirsiniz.


FurMark programı ekran kartını test etmek için zorlayarak stres altına sokma yöntemini kullanır. Böylece ekran kartının aşırı ısınmasına neden olarak bilgisayarın performansını ve kararlılığını ölçmeye de yarıyor.
FurMark size çeşitli test seçenekleri sunar. Mesela tam ekran modda veya daha ufak pencere modunda testi gerçekleştirebilir yada çözünürlük ayarını kendiniz seçebilirsiniz. Ayrıca Overclock (hız aşırtma) işlemi uygulanmış bilgisayarlar için FurMark programının farklı bir test modu mevcuttur. Böylece bu tarz bilgisayarlarda ekran kartının sınırlarını gerektiği gibi zorlayarak daha doğru şekilde ölçme ve değerlendirme yapabilirsiniz.
FurMark programıyla teste başlamadan önce sistemdeki sürücülerin güncel olduğundan emin olunuz.
Test yapılırken program penceresinde sıcaklık bilgisi görülmektedir. Isınma kritik eşiğe geldiği zaman program sizi uyarır.
FurMark ekran kartınızı test edip diğer kullanıcılar ile karşılaştırabilirsiniz. Ekran kartınızın test puanını internette yayınlayabilir ve tüm dünyadaki ortalamaya göre ne kadar güçlü olduğunu görebilirsiniz. Üstelik yeni bir ekran kartı almayı düşünenler de bu programdan oldukça faydalanabilir.
FurMark günümüzde profesyonel oyun tutkunları ve grafik yada medya işleriyle uğraşan kişiler gibi bilgisayarın performansına önem veren kullanıcılar için ideal bir programdır.
furmark_190_scorebox.jpg

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp, Vista
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 5.53 MB
FurMark İndir
FurMark Alternatif İndirme Linki
Programın antivirüs testi raporu: Temiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst