gittigidiyor

PES 2018’de Yer Alan Türk Takımları Belli Oldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa


PES 2018’de Yer Alan Türk Takımları Belli Oldu!Futbolseverlerin PES 2018’e dair beklediği haberlerden biri de, Türk takımlarının hangisi olacağıydı. Bu konuyla ilgili detaylar artık netlik kazanmaya başladı. KONAMI, hem oyunun piyasaya çıkış tarihini hem de oyun içerisindeki Türk takımlarının hangileri olduğu açıkladı.Oyunseverlerin, ‘futbol’ denince aklına ilk olarak ‘FIFA’ ve ‘PES’ geldiği, su götürmez bir gerçek. KONAMI’nin geliştirdiği bu oyun, her ülkede olduğu gibi ülkemizde de çok ciddi rağbet göreceğe benziyor.



KONAMI
’nin geliştirdiği PES oyunu oldukça üstün özelliklere sahip olmasına rağmen, tüm liglerle anlaşmalı olmadığından dolayı yıllardır Türkiye’den sadece Galatasaray takımı bulunmaktaydı.
Yapılan açıklamayla PES 2018’de 3 büyüklerin yer alacağının bildirilmesi, ülkemizdeki futbolseverler tarafından memnuniyetle karşılandı. PES 2018’de artık Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray yer alıyor. Fakat Türkiye Ligi olmadığından ötürü diğer takımların olmayacağı bildirilmiştir.Yayınlanma tarihi 30 Ağustos 2018 olarak açıklandı. Tam sürümlerinin ise 12 Eylültarihi itibariyle PS3, PS4, Xbox One ve PC olmak oyunseverlerin beğenisine ve kullanımına sunulacağı bildirildi.Fiyatlarının ise Steam’de 199TL, PS Store’de 179TL olacağı duyurulmuştur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst