gittigidiyor

PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Her ay sızıntılarla karşımıza çıkan PlayStation Plus, geçtiğimiz aylara nazaran rekor kırıp 27 Ekim'e kadar sızdırılmamayı başarmış olsa da, an itibariyle, Fransız asıllı bir site olan Dealabs tarafından sızdırılmış bulunuyor. Sony tarafından resmî olarak açıklanmasına yaklaşık birkaç gün kalan PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları; Kingdoms of Amalur: Re-reckoning, First Class Trouble, Knockout City, The Walking Dead: Saints & Sinners (VR) olarak sızdırılırken, henüz ortaya çıkmamış iki adet VR oyunu daha verileceğinden bahsediliyor.

PlayStation Plus Kasım 2021 oyunları sızdırıldı​

PlayStation Plus aboneleri kasım ayında toplamda altı farklı oyun elde edecek gibi gözüküyor. Bu oyunların dört tanesi; Kingdoms of Amalur: Re-reckoning, First Class Trouble, Knockout City, The Walking Dead: Saints & Sinners (VR) olarak sızdırılırken, henüz ortaya çıkmamış olan iki adet VR oyunu daha listeye eklenecek.

Ayrıca, PlayStation tarafının bugün akşam saatlerinde gerçekleştireceği bir etkinlik olan State of Play etkinliğinde de birçok yeni yapıma yer verilecek. Daha çok bağımsız oyunlara odaklanılması beklenmekte olan etkinlik, sızdırılmış olan PlayStation Plus oyunlarının tamamına ışık tutabilir. Bahsedilen listenin sadece bir sızıntı olduğunu ve resmi bir kaynağı olmadığı belirtilmiş.....

merlininkazanı
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sony Epic games in tırnağı bile olamaz sade 10 bine yakın tutar ile alet satmayı biliyor....
 

BrettJacobs

Aktif Üye
Katılım
5 Kas 2021
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
PlayStation Plus oyunu şu adresten ücretsiz olarak indirilebilir: apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst