gittigidiyor

Playstore, EA Games ve 2K Games Yıl Sonu Kampanyası başlattı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Playstore, EA Games ve 2K Games Yıl Sonu Kampanyası başlattı[/h][h=2]FIFA oyunlarından tutun da, Battlefield 1 ve Titanfall 2’ya kadar birçok oyun indirimde.
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]Geçtiğimiz gün sizlere 6 yeni Playstore kampanyası sunmuştuk. Bu kampanyalar içerisinde oldukça önemli olan oyun indirimleri bulunuyordu. [FONT=&quot]Bu 6 kampanyada belki 50’den fazla oyun indirimdeydi[/FONT]. Bu kadar fazla oyun indirimde iken, yine de kendinize uygun bir indirim bulamamış olabilirsiniz. [FONT=&quot]O yüzden bugün Playstore yepyeni kampanyalar başlattı[/FONT]. Bu kampanyalarda ise EA Games ve 2K Games oyunları bulunuyor. [FONT=&quot]Bu iki şirketin de oyunları çok daha geniş bir kitleye hitap ettiği için, eminim ki kendinize uygun indirimler bulabileceksiniz[/FONT]. Dilerseniz şimdi bu indirimlere daha yakından bir göz atalım.[/FONT]
d4b030ac-ca2e-4173-b645-a719563f0323.jpg

[h=2][FONT=&quot]EA Games[/FONT][FONT=&quot] Yıl Sonu Kampanyası[/FONT][/h]
34950554-f46d-4ea7-8f77-128f6aa1f1bb.jpg

[h=2][FONT=&quot]2K Games[/FONT][FONT=&quot] Yıl Sonu Kampanyası[/FONT][/h]
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst