gittigidiyor

Pornhub, VR Kervanına Katıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ünlü yetişkin içerik odaklı Pornhub sitesi, sanal gerçeklik (VR) kervanındaki yerini aldı. Pornhub VR bölümünde yetişkin içerikli VR filmler, yayınlanmaya başladı.

pornhub-vr.jpg


Sanal gerçeklik teknolojisi geliştikçe, sanal gerçeklik odaklı içerik sayısı da hızla artmaya devam ediyor. Oculus Rift ve PlayStation VR ile oyun sektöründe başlayan sanal gerçeklik hareketi, Samsung Gear VR veGoogle'ın düşük bütçeli Cardboard'u ile mobile de taşınmıştı. Şimdi isePornhub, VR işine girdiğini duyurdu.

sanal-g%C3%B6zl%C3%BCk-www.derinbilgi.net_.jpg


Ünlü yetişkin odaklı içerik üreten Pornhub, sitesi üzerinde VR bölümü oluşturdu. Pornhub VR bölümünde 180 derece ve 360 dereceli yetişkin içerikleri ücretsiz olarak sergiliyor.

SanalGerceklikGozlugu2.png


Pornhub VR videoları bilgisayarda çalıştığı gibi Google Cardboard,Samsung Gear VR ve Oculus Rift ile de çalışıyor. Tam anlamı ile VRdeneyimi yaşamak için VR gözlüklerini tercih etmek gerekiyor. Bilgisayarda sadece aynı YouTube 360 derece videolarda olduğu gibi mouse yardımı ile etrafa bakabiliyorsunuz.
56cb7408c03c0e22c0543d30.jpg


Eğer Cardbord'unuz yoksa Pornhub'ın VR bölümü şerefine dağıttığı 10 binücretsiz Cardboard kampanyasından yararlanabilirsiniz.


gear-vr-mwc.jpg

1200x630_325081_samsung-ve-facebook-tan-sanal-gercekli.jpg

43294-icerik.jpg

gozluk1.jpg

samsung_norvecte_duzenlenen_2016_kis_genclik_olimpiyat_oyunlarinda_bir_ilke_imza_atti_h43967_93312.Jpeg


@mehmetkarahanlı@

oculus-mobil-sanal-gerceklik.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst