gittigidiyor

Powerpot Şarj tenceresi !

havefun

Aktif Üye
Katılım
26 May 2012
Mesajlar
58
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
samsun
PowerPot-product-page.jpg


Senaryo 1: Terlik, top, tüp, pijama, atlet ve çaydanlık gibi yaşamsal gereçleri yanınıza alarak ailenizle pikniğe gittiniz. Cep telefonunuz nezih bir oyun havası çalıyor. Fakat bir anda farkettiniz ki şarkının omuz kadansıyla eşik edilecek o en coşturucu kısmına gelmeden şarjınız tükenecek. Arabanın çakmak girişine soktuğunuz adaptör de -aradaki kablonun 5 yerden ezik olması ve çeşitli düğüm-elektrik bantı, sıyırma-kıvırma tabanlı teknolojilere rağmen çalışmaması nedeniyle- işe yaramıyor.
Senaryo 2: Beyaz yaka entel grubunuzla macera yaşamak için altınızda bisikletlerle, teknolojiden ve şehir gürültüsünden uzak bir haftasonu için dağlara vurdunuz. Yanınızda yalnızca Texas usulü yemek seti ve survival gereçlerinden fotoğraf makinesi için tripod ve birkaç renk oje var. İlk gün grubun yarısı otobüsle geri döndü, kalanların yaşamsal belirtileri zayıf. Tabela göremediğiniz için nerede olduğunuzu bilmiyorsunuz. Bu noktada GPS, SMS, GSM gibi üç harfliler imdada koşacak. Diğer taraftan “kullanmak yok” dediğiniz cep telefonunuzun ekranı açık kalmış ve şarjı tüketmiş.


Her iki senaryoda da imdadınıza koşacak olan PowerPot, içine su koyup kaynatacağınız basit bir aluminyum tencereye benzese de aslında ısıyı elektrik enerjisine çeviriyor. Ateşe veya bir ısı kaynağının üstüne koyduğunuz andan itibaren elektrik üretmeye başlıyor. İster bütan tüpü, ister evinizdeki ankastre ocak, ister kamp ateşi, hatta sıcak kaplıca suyu olsun, hemen her türlü ısı kaynağının üzerinde -yanmaz kablosu sayesinde- mobil cihazınıza USB üzerinden 5V ile şarj sağlıyor. Üstelik bunu standart duvar prizi ile aynı hızda gerçekleştiriyor. İçinde yemek pişirmek de cabası.
Ürün 150 dolara satılacak.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst