gittigidiyor

PSG, Lionel Messi’yi iki hafta kadro dışı bıraktı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Fransa basınında yer alan haberlere göre, kulüpten izinsiz olarak antrenmana katılmayan ve Suudi Arabistan’a giden Messi, iki hafta süreyle kadro dışı bırakıldı. Bu sürede antrenman ve maçlara çıkamayacak yıldız futbolcuya maaş kesintisi uygulanacak.


Geçen yıl yaptığı anlaşmayla Suudi Arabistan’ın turizm elçisi olan Messi’nin, sezon sonu sözleşmesinin bitmesinin ardından PSG’den ayrılabileceği öne sürüldü.

Ligde 7 Mayıs’taki Troyes ve 13 Mayıs’taki Ajaccio maçlarında görev yapamayacak Messi’nin, 21 Mayıs’ta oynanacak Auxerre karşılaşmasında takıma dönmesi bekleniyor.

Arjantin Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası’nda mutlu sona ulaşan Messi, bu sezon PSG formasıyla 37 maça çıktı ve 20 gol, 19 asistlik performans sergiledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst