gittigidiyor

Qukitel K10000

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefon dünyasında batarya halen en önemli kriterlerden birisi. Günümüzün cihazlarında genelde üst seviyede bile 3000 mAh gibi kapasitelere rastlıyoruz. Bazı firmalardan ise kullanıcılara daha fazla rahatlık sunmak için 5000 mAh civarında da çözümler geliyor. Açıkçası akıllı telefonunuzu yoğun kullanan biriyseniz 3000 mAh’lık bir bataryayı gün içinde rahatlıkla bitirebilirsiniz. Bu alandaki en ilginç haberse 10000 mAh bataryaya sahip olan ve Çinli Qukitel K10000‘den geldi.
Qukitel K10000 kalın bir telefon. Bunu kabul ederek satın almalısınız. Ancak şarjının en yoğun kullanıcılar karşısında bile 2-3 gün etkili olacağını söyleyebilmek mümkün. Daha önceden söylentileri çıkan Qukitel K10000’da 5.5 inç’lik ve HD bir ekran (720p) bulunuyor. MediaTek MT6735 işlemciye sahip olan telefonda bellek miktarı 2 GB, depolama alanı ise 16 GB seviyesinde olacak. Özelliklere baktığımızda çok da fazla üst düzey olduğunu söyleyemeyiz. Firmanın söylemlerine göre standart bir kullanıcı Qukitel K10000‘i şarj etmeden bir hafta boyunca kullanabilecek. Söylenen bir detay daha bu akıllı telefonun aynı zamanda bir powerbank olarak da çalışabileceği. Yani başka cihazları USB üzerinden Qukitel K10000’a bağlayarak da şarj edebilmek mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst