gittigidiyor

Redmi K40 Fiyatı şaşırttı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi-K40-Fiyati-660x396.jpg



Redmi, geçtiğimiz aylarda karşımıza çok ses getiren Redmi K40 ile çıkmıştı. Fiyat/performans serisi olan bu telefon bugün yüz güldüren bir haber ile karşımıza çıktı. Redmi K40 fiyatı bu sefer bir kez daha düştü. Rekor seviyede olan bu indirim sonrası telefon tam alınabilecek seviyeye geldi desek yalan olmaz.


Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da Redmi’nin resmi sayfasında, popüler en çok satan Redmi K40 Pro’nun fiyatının Çin’de 380 dolardan satılacağı müjdelendi. Bu indirim sonrası piyasadaki en uygun fiyatlı amiral gemisi unvanını eline alan telefon, anavatanında peynir ekmek gibi satacak. Hatta bu fiyatı bu canavarı almayanları dövecekler.


Hatırlatma için Redmi K40 Pro, Snapdragon 888 yonga seti ile geliyor. Telefonda 120 Hz tazelemeli FHD+ çözünürlüğünde Samsung E4 AMOLED panel bulunuyor. Bu ekran DisplayMate‘ten en iyi derece olan A+ skorunu almayı başarıyor. Telefon, Wi-Fi 6E, kızılötesi bağlantı noktası, Dolby Atmos ses geliştirme teknolojisi desteğine sahip stereo hoparlörler, çift bantlı GPS modülü, NFC ve IP53 toz ve nem koruması desteğine de sahip.

Geçen hafta Redmi Genel Müdürü Lu Weibing, Redmi K40 Pro’nun fiyat ve performans açısından bu yılın en iyi amiral gemilerinden biri olduğunu belirtmişti. Bu indirimden sonra en çok satan amiral gemisi telefon unvanını alması bekleniyor. Çin’de yapılan bu indirimin Avrupa pazarına yansıyıp yansımayacağı henüz bilinmiyor. Umarız Xiaomi bu indirimleri global çapta yapmaya başlar ve fiyatlar kullanıcıların yüzlerini güldürmeye devam eder.


teknoburada.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst