gittigidiyor

Redmi Note 9S, Ocak 2022 güncellemesi alıyor....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi Note 9S, Ocak 2022 güvenlik yamasını almaya başladı. Güncelleme şu anda Avrupa bölgelerinde kullanıma sunulmaya başlandı. Diğer pazarların önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeyi alması bekleniyor.


Değişiklik günlüğüne göre, sistemin güvenliği ve kararlılığı artıyor. Redmi Note 9S için bu güncellemenin yapı numarası V12.5.5.0 RJWEUXM'dir ve Android 11 tabanlıdır. Kullanıcıların güncellemeyi manuel veya flaş yöntemi ile yapabilmeleri için yaklaşık 2,7 GB'lık paketi indirmesi gerekiyor.


Redmi Note 9S'e bile firma güncelleme gönderiyor​


fb-img-1585033587745-OjV8.jpg



Avrupa ROM'una sahip bir Redmi Note 9S kullanıcısıysanız, Ocak 2022 güvenlik düzeltme ekiyle ilgili bir bildirim almış olabilirsiniz. Henüz almadıysanız, Ayarlar>> Yazılım güncellemesine gidip yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla, dosyayı manuel olarak telefonunuza flaş yöntemi ile kurabilirsiniz.


Redmi Note 9S – AEA Kararlı V12.5.5.0 RJWEUXM



DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ:​


(Sistem)


  • Android Güvenlik Yaması Ocak 2022'ye güncellendi. Artan sistem güvenliği.

Redmi Note 9S, size sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunan 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.67 inç IPS LCD ekrana sahiptir. Size daha hızlı ve gecikmesiz performans sunan Sekiz Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 720G işlemci tarafından desteklenmektedir. İki RAM çeşidi ile gelen cihaz, 4GB veya 6GB RAM, 128 GB'a kadar de depolama sunarken, 5020 mAh çıkarılabilir olmayan pil ile birlikte geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst