gittigidiyor

RTÜK'ten Açıklama: Hangi Maçlar Şifresiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Güzel bir haberimiz var......

Futbolseverlerin yakından takip ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başlamak üzere. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin düzenlediği ve UEFA'ya bağlı birinci lig takımlarının yer aldığı turnuvanın en başarılı takımı ise Real Madrid olarak görülüyor. RTÜK ise konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi hangi maçları şifresiz kanalda? İşte detaylar...


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hangi Maçlar Şampiyon Olacak?​

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Hangi Maçlar Şampiyon Olacak?


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) tarafından 21 Ekim 2021'de alınan karara göre; Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ve final maçları şifresiz olarak yayınlanacak.


UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?​

UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu dijital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Şampiyonlar Ligi, RTÜK'ün kararıyla yarı final ve final kararı dolayısıyla TV8 veya TV8,5 ekranlarında yer alacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst