gittigidiyor

Şampiyon olup gelecek

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3170009.jpg

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz ayındaki transfer döneminde kadrosuna kazandırmak için yoğun uğraş verdiği ancak başaramadığı Martin Linnes, takımı Molde'yle Norveç Ligi'nde adım adım şampiyonluğa koşuyor. Son olarak ligde Bodo'yu 2-1'lik skorla geçen ve bitime 5 hafta kala 62 puanla lider konumda bulunan Mavi-Beyazlılar, Viking ve Haugesund maçlarından galip ayrılması ve en yakın takipçisi Odds BK'nın da puan kaybı yaşaması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Teknik direktör Tor Ole Skullerud'un, "Ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Bundan dolayı takımımdan oyuncu ayrılmasına karşıyım" açıklamasının ardından Martin Linnes'i Beşiktaş'a satmaktan vazgeçen Başkan Qystein Neerland'ın, Molde'nin sezonu zirvede kapatması halinde ocak ayında oyuncunun gidişine izin vereceği öğrenildi.

Menaceri açık kapı bırakmıştı

Martin Linnes'i transfer edememesinin ardından sağ bek pozisyonu için transfer yapmayan Siyah-Beyazlılar'ın, ocak ayında 23 yaşındaki futbolcu için tekrar şansını deneyeceği bildirildi. Başarılı futbolcunun menaceri Kent Karlsen'in, "Beşiktaş oyuncum için çok önemli bir seçenek. Yeni dönemde talep gelirse değerlendiririz" açıklamasının ardından takibini sürdüren Beşiktaş'ın, başarılı futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için ara transfer dönemini beklediği ifade edildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst